Nevjerojatna snimka muškarac, navodno Ukrajinca, koji se bezbrižno brije dok nasred njegovog doma stoji dio ogromne ruske rakete postao je hit na internetu, a mnoge je iznenadila količina njegove opuštenosti.

Rat u Ukrajini još uvijek traje, a jučer je službeno ušao i u četvrti mjesec. Snimka, objavljena na Redditu, pokazuje kako čak i u sumornim ratnim vremenima život teče, čak i kada vam sa stropa visi ogroman komad rakete, a vidljiva je i ogromna rupa na krovu koju je iza sebe ostavila raketa.

Neimenovani muškarac ležerno se brije u umivaoniku, a brojni komentatori nisu mogli vjerovati koliko je čovjek miran i ležeran, s obzirom na to da se u njegovoj kući nalazi komad projektila, prenosi Index.hr

"Čovječe, ne želim ući u sobu ako je u njoj pauk, a ovaj čovjek se brije kraj rakete", napisao je jedan korisnik. Pojedinima pak raketa nije predstavljala problem, već ih je zbunilo zašto se umivaonik i ogledalo nalaze u prostoriji nalik na kuhinju.

Netko je objasnio kako se radi o "dijelu rakete koji nije eksplozivan", a LadBible je izvijestio kako su dužnosnici svejedno svratili do kuće Ukrajinca kako bi se uvjerili da je sve sigurno. Još uvijek nije poznato je li naprava uklonjena iz njegove kuće.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok