Sumnjajući da je suprug vara, Australka je doživjela šok nakon što je odlučila prekopati mu privatnu elektronsku poštu.

Žena iz Melbournea otvorila je mail zaručnika jer je posumnjala da je vara. Međutim, ondje nije našla dokaze prevare, ali je zato našla snimke na kojima je siluje dok ona spava, otkrili su tužitelji na sudu, prenosi N1.

Muškarac kojem je vjerovala priznao je da ju je u periodu od više od dvije godine silovao 28 puta dok je spavala i nije bila svjesna ničega. Identitet 34-godišnjeg muškarca, koji je usto otac dvoje djece, ostao je skriven.

U ponedjeljak je priznao krivnju po tri točke optužnice za seksualni napad i dvije za silovanje. Sud će mu odrediti kaznu kao ozbiljnom seksualnom prijestupniku.

Tužitelj je otkrio da je žena otkrila devet mailova u kojima se nalaze snimke na kojima je siluje. Prepoznala je samu sebe po tetovažama. Neki videi su bili kratki, trajali su samo nekoliko sekundi, dok su neki imali zapise dulje od 10 minuta.

Na sudu je opisala da se osjeća strašno povrijeđeno i zgroženo da ju je netko s kim je bila u vezi tako izdao, do te mjere da nije imala pojma što se događa. Osjećala se napadnuto i posramljeno, rekla je, priznajući kontradikciju u osjećajima jer nije napravila ništa loše, prenosi Guardian.

“Ne znam kako ću ikome vjerovati u vezi ikad u budućnosti”, rekla je.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok