• Short title article: Prometna nesreća

Samo nekoliko trenutaka nakon ceremonije vjenčanja, mladenka je poginula u sudaru automobila kojim je upravljala pijana vozačica i golf vozila.

Nesreća se dogodila na cesti u Južnoj Karolini dok je sa suprugom odlazila s mjesta na kojem su si izrekli sudbonosno da, priopćile su vlasti u ponedjeljak, piše The Guardian.

Samantha Miller (34) iz Charlottea u Sjevernoj Karolini smrtno je stradala, a troje drugih koji su bili u vozilu teško su ozlijeđeni, uključujući i mladoženju Arica Hutchinsona, koji je u bolnici u kritičnom stanju. Mladoženjina majka Annette Hutchinson kreirala je GoFundMe oglas kako bi prikupila novac za plaćanje snahinog sprovoda i pokrivanje sinovih medicinskih računa. Prenosi Jutarnji list.

Na oglas je postavljena fotografija mladenaca koji trče ispod prskalica neposredno prije sudara u kojem se golf vozilo prevrnulo nekoliko puta i odnijelo život mlade djevojke. Osim te fotografije, postavila je i fotografiju sina koji se u bolnici oporavlja od ozljede mozga i brojnih slomljenih kosti.

Podaci iz unajmljenog automobila osumnjičene Jamie Lee Komoroski pokazuju da je vozila 105 km/h, iako je ograničenje na otoku 40 km/h, te je samo nakratko prikočila prije nego je udarila u golf vozilo oko 22 sata na Folly Beachu, poručili su istražitelji. Golf vozilo imalo je upaljena svjetla i dozvoljeno mu je voziti noću.

Komoroski (25) je optužena za nesmotreno ubojstvo i druge tri točke optužnice uključujući vožnju pod utjecajem alkohola koja je uzrokovala smrt. Ostala je u pritvoru zatvora Charleston u ponedjeljak poslijepodne te joj prijeti do 25 godina zatvora.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok