Tri naoružane maskirane osobe s automatskim oružjem danas su oko 15 sati izvršile razbojničku krađu nad Zlatarnom "Aida“ koja se nalazi u glavnoj tomislavgradskoj ulici.

U trenutku upada tih osoba, u navedenoj zlatarni je bila zaposlenica Adisa Ramić, inače sestra vlasnice Aide Hadžić, koja se nalazila kod kuće u naselju Stipanjići kod Tomislavgrada.

U izjavi za Fenu vlasnica je kazala da su nepoznati počinitelji upali u njenu zlatarnu u vrijeme kad je ona bila odsutna te isto tako kad su otišli radnici koji su radili šaht nadomak njenog objekta.

Od očevidaca ovog kaznenog djela, pošto se radi o središtu grada, vlasnica je saznala da su se tri maskirane osobe dovezle sa vozilom marke Golf 4 zelene boje s tim da su dvojica upala u zlatarnu dok je treći ostao u vozilu. Doznala je također i broj registracijskih pločica toga vozila za koje je provjerom u policiji utvrđeno da su otuđene na prostoru Nove Bile.

Odmah nakon počinjenja dojavljeno je PU Tomislavgrad čija su dva policijska vozila pod zvučnom signalizacijom krenula u potjeru za počiniteljima za koje se pretpostavlja da su pobjegli u pravcu Šujice odnosno Rame, dok je treće vozila s djelatnicima policije ostalo na mjestu događaja radi očuvanja eventualnih tragova i dokaza koji će se prikupiti očevidom.

Fena

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok