Livnjaci, zajedno sa stanovnicima mnogih drugih gradova, sljedećeg utorka, na gradskom stadionu Zgona dočekuju Zlatka Dalića.

Dočekuju čovjeka koji je među Hrvatice i Hrvate donio toliko sreće, ljubavi, ponosa i zajedništva. Donio je nešto što nikad nitko nije donio među Hrvatice i Hrvate, a to je svjetsko srebro.

Svim svojim sugrađankama i sugrađanima te ljudima iz drugih mjesta koji će doći na njegov doček sljedećega utorka, naš Zlatko, šalje poruku: „ Dragi moji, sljedećeg utorka pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva i hrvatskog ponosa. Učinimo sve Hrvate diljem svijeta ponosnim našim ponašanjem i našim zajedništvom. Zajedno smo najjači, zajedno možemo sve. Želio bi da se sljedećeg utorka ujedinimo kao nikada prije, da se ujedimo u ljubavi i zajedništvu. Pokažimo svijetu koliko srce ima naše malo Livno i koliku energiju možemo poslati u svijet. Želim svima dobru i dostojanstvenu zabavu, kakvu ovaj kraj zna napraviti. Nemojmo dopustit da blate naš ugled i naše dostojanstvo, pokažimo svima da smo veliki u slavlju i veliki u svemu.“

Zlatko Dalić uvijek je s ponosom isticao da je rođeni Livnjak te da se ponosi svojom narodom i svojim gradom Livnom. Uzvratimo našem Zlatku na najljepši mogući način, dostojanstvom, ponosom, zajedništvom i ljubavlju. Zlatko je to zaslužio.

Doček Zlatka Dalića je sljedećeg utorka na gradskom stadionu Zgona s početkom u 19 sati. Na dočeku će nastupiti Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Jole, Nina Badrić i mnogi drugi. Također, najavljeni su i gosti iznenađenja.

Zlatko dobrodošao kući!

Livno te voli!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok