Poštovani gradonačelniče i vijećnici Općinskog vijeća Livno, svakodnevno šetajući ulicama našega Livna dobila sam želju da vam se obratim ovim putem.

Ako prošetate večernjim satima ulicama Brine 2 možete uočit jednu zanimljivu pojavu, a to je da su te ulice pune djece  koja se bezbrižno igraju upravo po tim ulicama i pitanje je samo vremena kada će neto od te djece nastradati pod kotačima motornih vozila jer cesta je dosta nepregledna, pa Vas s toga pitm: Zanima me kako je moguće da jedno od naselja koje po mojoj slobodnoj procjeni broji najviše djece na području Općine Livno nema izrađeno nikakvo dječije igralište u kojem bi ta djeca mogla provodit svoje slobodno vrijeme?

S druge strane, bitno je da su radovi na koritu rijeke Bistrice u punom jeku (mada je i to lijepo)  a par tisuća maraka za izgradnju dječijeg igrališta se nema. Sigurnost naše djece Vama nije važna, ili želite da našu djecu držimo zaključanu u sobama po 24 sata dnevno. Od Vas tražimo jednu sitnicu a to je izgradnja dječijeg igrališta. Smatramo da je to mali financijski izdatak s obzirom na mnogobrojne gluposti na koje se troše ogromni novci. Ovo naselje postoji 15-tak godina i svakodnevno se širi i povećava broj djece i vijeme bi bilo da dobijemo igralište za našu djecu.  Nadam se da će te malo razmislit o ovome upitu, jer inače će mo mi roditelji biti primorani na radikalnije poteze kako bi tražili da se koliko toliko osigura sigurnost naše djece.

ZABRINUTI RODITELJ

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok