Koga  to proziva i čiju politiku provodi predsjednik Mjesne zajednice Lištani Božo Perić, vidljivo je iz priopćenja povodom otvaranja ambulante u Lištanima u kojem je svoju prljavu oštricu  isključivo usmjerio prema  članovima  HDZ BiH urlajući kako „nisu apsolutno ništa poduzeli za obnavljanje ambulante“.

Vama na znanje Predsjedniče, koji ste u vrijeme važnih događanja  u Lištanima bili u Splitu, treba biti jasno kako su ambulanta, klupske prostorije, stadion i otvaranje osmogodišnje škole isključivo zasluga tadašnjeg načelnika općine Stipe Baruna (HDZ BiH) i mještana Lištana iz Frankfurta/Main koji su osigurali sredstva u iznosu od 7.000,00 KM, Zavoda za zdravstveno osiguranje Mostar koji je na inicijativu tadašnjeg ravnatelja Županijske bolnice Stipe Pavića (HDZ BiH) izdvojio sredstva u iznosu od 10.000,00 KM te donacija koje je priskrbio pokojni don Ivan Vrdoljak.

Nakon dolaska na mjesto predsjednika Vlade Nedeljka Rimca, (2006. godine) Vašeg mentora u ovom priopćenju ubrzo je (2007. godine) zatvorena i devastirana ambulanta, a nogometni klub Rujani-Čelebić 92  čijim je postao predsjednikom ubrzo ugašen. Toliko o zaslugama „velikog“ Lištančanina.

Za obnovu ambulante jedino i isključivo je zaslužan ili po Vama kriv predsjednik Vlade Branko Ivković, koji je kao ministar financija osigurao novac za obnovu ambulante. Naravno, velike zasluge za ovaj projekt imala je i ravnateljica Doma zdravlja Livno Ljiljana Mladina.

Vi ste mladi gospodine, prema izvorima iz Lištana, bili zaduženi za brisanje i dizanje prašine u, i oko ambulante, a mogli ste se izdići iznad prljavih rabota kojom se služi Vaša stranka, koja Vas je za tu poslušnost nagradila uvrštavanjem na listu za skorašnje izbore.

TEMELJNI OGRANAK LISTANI, 01.08.2014.g., HDZ BIH

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok