Po odobrenju mjesnog Ordinarija biskupa Franje Komarice, sv. Mise se mogu slaviti uz prisustvo vjernika.

Na Mise može doći tko želi i osjeća se dobro. Ne bi trebali dolaziti oni koji imaju bilo kakve simptome temperature, kašlja ili otežanog disanja.

U crkvi mogu sjediti tri osobe u klupi i nešto stojećih mjesta s propisanim razmakom, može se ostati ispred crkve, jer ima razglas.

Sve svoje vjerske i crkvene obveze možete zadovoljiti poštujući propisane odredbe kojima se štitimo i čuvamo druge.

Dakle, razborito, svjesno i odgovorno! Mise neće biti pjevane, trajat će do pola sata, a pričest će se dijeli na ruku u crkvi i ispred crkve.

Svi smo se obradovali ovoj odredbi, radujemo se zajedničkom euharistijskom slavlju, neka nam to bude poticaj za odgovorno ponašanje, kako ne bismo doprinijeli ponovnom uvođenju mjera.

Mise u župnoj crkvi od nedjelje 3. svibnja sve redovne, osim Đačke: 7,00; 8,30; 10,00 i 18,00 sati. Radnim danom u 7,00 i 18,30. Svibanjska pobožnost: krunica u 18,00.

Župna crkva će i dalje biti otvorena cijeli dan. Misa u Guberu nedjeljom u 9,00, a u Potočanima u 11,00 sati.

Krštenja, vjenčanja i ukope obavljamo po dogovoru.

Župni ured je otvoren za vaše potrebe. Hvala na strpljivosti i razumijevanju!

Navode iz Župnog ureda Svi svetih Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com