Stožer civilne zaštite Grada Livna primio je vrijednu donaciju gospodarskog društva Kik Stone iz Livna. Riječ je o medicinskoj opremi a sastoji se od deset tisuća i petsto komada zaštitnih  maski, osamdeset komada zaštitnih odijela, te dvije tisuće komada rukavica.

Donaciju je u ime Grada Livna i livanjskog Stožera civilne zaštite primio zapovjednik Stožera Luka Čelan koji je tom prigodom iskazao zadovoljstvo primljenom donacijom i opremom koja će biti od koristi kako zdravstvenim ustanovama u gradu Livnu tako i običnim građanima.

Donaciju je osiguralo gospodarsko društvo KIK STONE d.o.o. iz Livna putem partnera iz Kine i suosnivača spomenutog društva. Donaciju je uručila direktorica društva Monika Pavić. „Zahvaljujem našim kineskim partnerima koji su htjeli dati doprinos našem gradu u borbi protiv korona virusa. Također zahvaljujem Stožeru civilne zaštite i gradonačelniku Grada Livna na suradnji i pomoći da ovu vrijednu donaciju podijelimo kako zdravstvenim ustanovama tako i drugim institucijama i potrebitima“ kazala je direktorica Pavić.

„Ono što je bitno naglasiti jest da smo u ovom vremenu korona krize svi zajedno i gospodarstvenici i predstavnici vlasti i da možemo jedni drugima pomoći na dobrobit građana kako bi svi zajedno što lakše izišle iz ove krize“, kazao je u obraćanju medijima zapovjednik Stožera i gradonačelnik Čelan.  Donirana oprema bit će raspodijeljena livanjskom Domu zdravlja, županijskoj bolnici i javnim ustanovama. Prilikom primopredaje donacije gradonačelnik Čelan je direktorici Pavić uručio zahvalnicu za doniranu medicinsku opremu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok