U petak je u općini Drvar potpisan ugovor za realizaciju četiri projekta za koje su sredstva osigurana putem Omladinske banke, odnosno Fondacije Mozaik i općine Drvar.

Projekti se odnose na rekonstrukciju seoskog puta u Mokronogama, izletište u selu Mokronoge, postavljanje klupa i stolova na kupalištu Tjesnac te obnovu unutrašnjeg prostora i nabavku opreme za Dom koji se nalazi u Vrtoču.

Ispred Fondacije Mozaik Željko Pauković istakao je veoma dobru i uspješnu suradnju sa mladima iz Drvara kroz realizaciji nekoliko projekta i mikro biznisa, uz očekivanja da će tako biti i u narednom period.

Već od 1.lipnja ove godine kreće novi poziv i to je šansa za mlade da apliciraju sa svojim projektima kroz koje će unapređivati svoje sredine.

Načelnica općine Dušica Runić zahvalila se u prvom redu mladim Drvarčanima koji se tako aktivno uključuju na ove pozive, a potom je načelnica zahvalnost uputila i Fondaciji Mozaik sa kojom općina Drvar ima već dugogodišnju veoma uspješnu suradnju, te je izražena nada da će se ta suradnja nastaviti i ubuduće.

Navode iz općine Drvar.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com