Obavještavaju se vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada da je u tijeku fizičko označavanje objekata i zgrada postavljanjem pločica s kućnim brojevima na trgovima i ulicama u naseljenom mjestu Livnu.

Prema rasporedu 14. srpnja 2020. pločice će se postavljati u ulicama: Sinjska, Marka Marulića, Vlade Marjanovića i Silvija Strahimira Kranjčevića.

U srijedu 15. srpnja u Obrtničkoj, Stjepana Radića i Kraljice Katarine. U četvrtak 16. srpnja na rasporedu su ulice Gimnazijska, Đačka i Dinarina, a u petak 17. srpnja Trgovačka, Kralja Tvrtka i Stjepana II Kotromanića.

O označavanju ostalih trgova i ulica vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada bit će pravovremeno obavještavani putem lokalnih radiopostaja i službene web stranice Grada Livna.

Potrebno je da vlasnici/suvlasnici objekata ili punoljetni član kućanstva te predstavnici stanara u zgradama budu nazočni u istima kako bi izvođač radova i predstavnici Grada Livna mogli izvršiti potrebne radnje.

Navode iz Grada Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com