Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Jozić, kandidat za gradonačelnika Darko Čondrić i gradonačelnik Livna, Luka Čelan, jučer su u pratnji direktora JP Ceste Federacije BiH, Ljube Pravdića nazočili otvaranju radova na izgradnji treće trake magistralnog puta M-15 Livno-Šujica.

Uz analizu trenutnih aktivnosti koje se vode na izgradnji ocijenjeno je, kako radovi napreduju predviđenom dinamikom bez većih poteškoća.

Direktor JP Ceste Federacije BiH Pravdić je istaknuo kako je neke nedostatke moguće otkloniti dok traju radovi i ako se uoče na vrijeme, a ovaj pravac je ušao u program obnove i modernizacije za ovu godinu.

Osim obilaska ovog putnog pravca, govoreno je i o završetku radova na izradi kružnih tokova u Livnu, dogovoreni su i rokovi koji se moraju ispoštovati te je dogovorena daljnja uzajamna pomoć i suradnja.

Predsjednik Čović je istaknuo kako je projekt izgradnje treće trake na magistralnom putu od izuzetne važnosti za Livno i županiju. Ovim radovima osiguravamo neometan i sigurniji protok putnika, roba i ugodnijeg života za sve nas.

Na samom kraju posjete Hercegbosanskoj županiji, predsjednik Čović i predsjednik Vlade Jozić obišli su i mljekaru obitelji Puđa, koja svoju obiteljsku tradiciju proizvodnje livanjskog sira od planinskog mlijeka, razvija i van granica BiH.

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com