Nakon niza iznesenih neistina o Strukovnoj školi i njezinom ravnatelju  kao i spominjanja imena djelatnika škole u negativnom kontekstu, osjećamo potrebu oglasiti se široj javnosti.

Strukovna škola je zadnjih nekoliko godina prepoznata kao mjesto rada i napretka, a sve to zahvaljujući timskom radu svih uposlenika škole  kojima je jedini cilj bolje obrazovanje učenika.

O tome kako škola radi i troši dobivena sredstva svjedoči činjenica da je od Vlade RH ponovno dobila sredstva za nastavak radova u školi.

Poznato je da se sva dobivena sredstva troše sukladno Zakonu o javnim nabavkama. Donirana i kupljena oprema nalazi se u školskim prostorijama i isključivo služi učenicima i djelatnicima u njihovom svakodnevnom radu.

Službeni automobil, registriran na ime škole, nabavljen je za siguran prijevoz učenika s teškoćama u razvoju jer je škola preuzela obvezu njihovog prijevoza koji nije bio organiziran u tom periodu. Vozilo se trenutačno koristi za potrebe pučke kuhinje i putovanja djelatnika na stručna usavršavanja.

Ovo priopćenje škola isključivo daje zbog svojih djelatnika, donatora i prijatelja koji godinama rade na podizanju ugleda škole. Zahvaljujemo svima onima koji nam godinama pomažu, a onima koji sumnjaju u naš rad poručujemo: „Dođite u našu školu i vidite u kojim uvjetima se obrazuju vaša i naša djeca.“

Objavljeno je FB stranicama ove škole.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok