Zakašnjele obaveze, troškovi obrazovanja, kvar na autu ili drugi neočekivani izdaci imaju običaj da nam se prikradu baš onda kada smo za njih najmanje spremni.

Srećom, brze online pozajmice postale su nam dostupne u svakom trenutku i predstavljajuidealno rješenje za ovakve probleme. Uprednostima ovakvih servisauživa veliki brojLivnjana, ali i ostatka BiH.

Jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih servisa u ovoj kategoriji jeste Forza. Onjenoj pouzdanosti svjedoči brojka od 100.000 zadovoljnih klijenata širom Bosne i Hercegovine. Za online pozajmice od 100 do 600 KM sa rokom otplate do 30 dana, Forza vam nudi jedinstvene uslove i pogodnosti – između ostalog 0 KM dodatnih troškova.

Čekanje u redu i papirologija su stvar prošlosti uz online aplikaciju kojom štedite svoje vrijeme i podnosite zahtjev iz udobnosti svog doma. Forza omogućava online aplikaciju u samo tri koraka, bez žiranata i bez garancija, uz najbržu obradu od samo 15 minuta!

Prvi korak je popunjavanje osnovnog formulara na www.forza.ba stranici, gdje ćete izabrati željeni iznos i vrijeme otplate pozajmice. Nakon što kliknete na “Apliciraj odmah” prelazite na drugi korak u kojem je potrebno da unesete osnovne lične podatke: ime i prezime, broj lične karte, e-mail adresu, broj telefona i JMBG. Čitav proces traje samo nekoliko minuta, nakon čega će vaš novac u visini do 600 KM biti spremni za preuzimanje u poslovnicama Hrvatske ili BH pošte u Livnu.

Zahtjev za Forzinu brzu pozajmicu mogu podnijeti sva punoljetna lica koja su državljani Bosne i Hercegovine i imaju urednu kreditnu liniju, kao i penzioneri starosti do 75 godina.

Ali to nije sve! Forza svojim klijentima nudi još 4 nevjerovatnabenefita:

●    Vrati koliko si uzeo! To znači da ako aplicirate za Forza brzu pozajmicu po prvi put, kamatna stopa će vam biti 0%, bez skrivenih troškova.

●    Preporuči Forzu prijatelju i zaradi 30 KM! Bonus ne dobijate samo vi, već i prijatelj kojem ste preporučili Forzu.

●    Aplikacija iz doma! Forza misli o vašem zdravlju, zbog toga za pozajmicu možete aplicirati online, brzo i lako, iz udobnosti vašeg doma.

●    15 minuta do novca! Sve za 15 minuta i bez nepotrebnih odgađanja, svoju pozajmicu dobijate odmah!

Ako imate još pitanja ili vam treba pomoć pri popunjavanju zahtjeva, naši operateri su vam dostupni svakim danom od 8 do 20 časova na broj 051 492 610 ili putem Viber poruke na 065 353 353.

Promo članak

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com