Za završetak rekonstrukcije potkrovlja Srednje strukovne škole Silvije Strahimir Kranjčević u Livnu iz Republike Hrvatske donirano je 200.000 kuna.

Kako je kazano iz te škole, predstavnici Vlade Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH posjetili su u srpnju prošle godine Srednju strukovnu školu u Livnu kojoj su prije nekoliko godina isto tako dodijeljena sredstva za izgradnju potkrovlja i obnovu krovišta.

"Oduševivši se tada izvedenim radovima u školi koju su financirali, predstavnici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH odlučili su ponovno donirati sredstva u iznosu od 200 tisuća kuna Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna za završetak rekonstrukcije potkrovlja školske zgrade", kazao je za Fenu ravnatelj te livanjke škole Saša Grabovac.

Dodao je kako je Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH također dodijelio ovoj školi 100 000 kuna za promjenu krova na športskoj dvorani.

Osim donacija iz RH, u završetku spomenutih radova i opremanju škole sudjeluje i Federalno ministarstvo prostornog uređenja s iznosom od 20 000 maraka.

"Ovim sredstvima škola planira potpuno završiti potkrovlje i opremiti suvremenu predavaonicu", istaknuo je ravnatelj. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok