Grad Livno, putem Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, objavljuje javni oglas za izdavanje poslovnog prostora u zakup prikupljanjem pismenih ponuda.

Izdaje se u zakup poslovni prostor u vlasništvu Grada Livna u prizemlju stambeno – poslovne zgrade K.S. 42/1, Kneza Mutimira bb, površine od 88 m2.

Početna cijena zakupa je 818,40 KM.

Grad Livno, putem Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, objavljuje:

JAVNI OGLAS

za izdavanje poslovnog  prostora  u zakup prikupljanjem pismenih ponuda

I.

Izdaje  se u zakup poslovni prostor u vlasništvu Grada Livna,  kako slijedi:

1.    poslovni prostor u prizemlju stambeno – poslovne zgrade K.S. 42/1, Kneza Mutimira bb, u površini od 88 m2, početna cijena zakupa je 818,40 KM,

II.

Natjecati se mogu sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od  50% od početne cijene u korist Proračuna Grada Livna kod INTESA SANPAOLO BANKE BiH, Poslovnica Livno, broj: 1549995000000368. Na javnom oglasu ne mogu sudjelovati osobe koji imaju dugovanja prema Gradu Livnu.

III.

Uz pisanu ponuda koja mora sadržavati: ime i prezime/naziv ponuđača, redni broj prostora za koji se ponuda odnosi, ponuđenu cijenu i navedenu djelatnost kojom se natjecatelj namjerava baviti, potrebno je dostaviti:

- dokaz o uplati jamčevine
- preslika osobne iskaznice (za fizičke osobe)
- preslika izvoda iz sudskog registra ne starija od mjesec dana (za pravne osobe)
- potvrdu Službe za financije i riznicu Grada Livna da ponuditelj nema dugovanja prema Gradu Livnu po bilo kojem osnovu

Zatvorene koverte sa pripadajućom dokumentacijom predaju se u roku od 8 (osam) dana od dana objave javnog oglasa, zaključno s 24.3.2021. godine, Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna, isključivo putem prijemnog ureda  Grada Livna (šalter sala).

IV.

Ako dva ili više ponuđača ponude isti iznos, pravo prvenstva pripada onom  ponuđaču koji je prije predao ponudu. Nakon provedenog javnog oglasa sa najpovoljnijim ponuđačem Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove zaključuje Ugovor o zakupu poslovnog prostora.

Budući zakupoprimac poslovnog prostora ima obvezu po zaključenju ugovora uplatiti zakupninu unaprijed za 3 mjeseca.

V.

Otvaranje pristiglih ponuda  obavit će se u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, ured broj 23, dana 25.3.2021. godine u 9.00 sati.

VI.

Sve informacije u vezi s javnim oglasom mogu se dobiti u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna, ured broj 23 ili na telefon  034/206 – 223.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com