Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s Centrom izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, uz podršku Grada Livna te na inicijativu Srednje strukovne škole pokrenulo je projekt Uspostava sustava podrške cjelovitom razvoju potencijalno darovitih učenika.

U četvrtak, 25. ožujka 2021. godine održano je treće predavanje u sklopu ovoga projekta na temu Identifikacija darovitih učenika. Domaćin trećega predavanja bila je Osnovna škola „Fra Lovro Karaulaˮ Livno. Kako bi potencijalno darovita djeca dobila odgovarajuću podršku koja im je potrebna za ostvarivanje njihovih mogućnosti, potrebno je razviti sustav identifikacije takvih učenika te odgojno-obrazovne djelatnike upoznati s načinima rada s darovitim učenicima.

Sudionike današnjega predavanja je u sklopu posjeta Osnovnoj školi „Fra Lovro Karaulaˮ pozdravio gradonačelnik Livna dr. Darko Čondrić koji je ovom prilikom čestitao ravnateljici Škole na dosadašnjim rezultatima rada kao i na postignutim uspjesima učenika i djelatnika ove Škole kako na školskim tako i na županijskim i izvanžupanijskim natjecanjima te je najavio skorašnji radni posjet ovoj Školi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok