Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava javnost da Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta otvara javnu raspravu o Nacrtu zakona o poduzetničkoj infrastrukturi u Federaciji BiH u trajanju od 30 dana od dana postavljanja teksta Nacrta zakona na web stranici Ministarstva, odnosno do 6. 5. 2021. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoje sugestije, primjedbe i prijedloge na tekst Nacrta zakona dostave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pisanim putem na adresu: Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta 88000 Mostar, dr. Ante Starčevića b.b.

Sve sugestije, primjedbe i prijedlozi koji budu dostavljeni u propisanom roku, na e-mail adresu ili adresu ovog Ministarstva bit će razmotreni i uzeti u obzir pri izradi teksta Prijedloga zakona.

Nacrt zakona o poduzetničkoj infrastrukturi u Federaciji BiH nalazi se na web stranici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta (www.fmrpo.gov.ba).

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok