U nedjelju 9.5. u Narodnom sveučilištu u Livnu održana je osma promocija knjige "Krijesnice" čiji su autori brojni roditelji, braća, sestre, prijatelji, stručnjaci, ali i sama djeca s teškoćama u razvoju kao i osobe s invaliditetom.

Iako se ne radi o znanstvenoj knjizi, svi čitatelji će se sigurno složiti da ova knjiga pobija sve dosadašnje i postavlja neke nove teorije.

Zahvaljujemo se građanima Livna koji su prepoznali važnost ove tematike i ispunili dvoranu Narodnog sveučilišta, te pritom bili sjajna publika. Publika koja je zasigurno upalila neka nova svjetla u svojim srcima i koja će krenuti nekim novim putevima. Putevima razumijevanja i prihvaćanja.

Zahvaljujemo se uredništvu knjige koje nam je omogućilo da se danas čitajući knjigu, smijemo i plačemo, veselimo što postojimo. Također se zahvaljujemo gospodinu Andriji iz Ogranka Matice Hrvatske iz Čitluka što je prepoznao važnosti ove tematike, rad i trud djevojaka i omogućio da "Krijesnice" držimo u rukama.

Promocija je održana pod organizacijom MVM Livno i Udruge puž Livno.

Kako bi se uz sve novo naučeno i zabavili, Marko Omazić i Dječji župni zbor Livno pjesmom su dali posebnu čar ovom događaju, a šećer na kraju je bila plesna točka članova i volontera udruge Puž pod vodstvom Adele Vrdoljak.

Da svaki trenutak sreće i ponosa ostane zabilježen potrudila se naša Marina Bralo, a kako je sve skupa izgledalo možete vidjeti na fotografijama u nastavku.

Ukoliko niste uspjeli doći na promociju i kupiti svoj primjerak knjige, istu možete nabaviti kod Antee Miloloža (kontakt: 063/461-322) i u udruzi Puž svake subote od 16h. Napominjemo da svi prilozi idu u dobrotvorne svrhe.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok