Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava javnost da je objavljen Javni poziv za kandidiranje Programa utroška sredstava Trajnog revolving fonda kod Union banke d.d. Sarajevo, Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije za dugoročno financiranje projekata putem dodijele kredita za 2021 god.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju gospodarska društva sa sjedištem u Federaciji BiH čija je primarna djelatnost definirana djelatnostima proizvodnje u sljedećim sektorima industrijske proizvodnje:

Metalna, elektro i automobilska industrija,

Industrija građevinskog materijala i nemetala,

Drvna, papirna i grafička industrija,

Proizvodnja tekstila, odjeće, kože i obuće i

Kemijska, farmaceutska industrija i industrija gume i plastike, te da zapošljavaju najmanje 15 zaposlenika

Javni poziv, zajedno sa Programom utroška sredstava Trajnog revolving fonda možete preuzeti na stranici Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije: www.fmeri.gov.ba.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com