Povjerenstvo za javna priznanja Gradskog vijeća Livna upućuje javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Livna i to za počasnog građanina, priznanje koje se dodjeljuje građanima Bosne i Hercegovine i stranim državljanima.

Počasnim građaninom Grada mogu biti proglašeni građani koji su osobno i značajno doprinijeli napretku Grada ili podizanju ugleda Grada.

Plaketa „Grb grada Livna" posebno je javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama za izuzetna ostvarenja u svim područjima djelatnosti:gospodarskog i društvenog života i razvoja grada.

Potom „Zahvalnica Grada Livna" , javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama za postignute uspjehe i njihov doprinos u realizaciji manjih konkretnih projekata od javnog interesa, za konkretan uspjeh i poduhvat, uspješnu suradnju i druge osobite zasluge, isticanje u humanitarnim aktivnostima.

Kompletan tekst javnog poziva možete preuzeti ovdje.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com