Hrvatska nezavisna lista, na čelu s predsjednikom dr. Josipom Perićem održala skup 28. rujna 2014. u Kupresu. Okupljenima se obratio predsjednik stranke kao i ministar financija Federacije Bosne i Hercegovine gosp. Ante Krajina. Kupres, kao općina, također ima problem iseljavanja mladih obitelji i pitanje je kako zaustaviti taj trend.

Bilo je riječi i o gospodarstvu u kojem je sve manje ljudi zaposleno, a sve ih više odlazi u administraciju što postaje neizdrživo. Potrebno je stabilizirati županijski Proračun u svrhu poticaja kapitalnih investicija kao i osigurati povoljnije kredite. Također je potrebno poticati obrte i mala poduzeća te poraditi na tome da se ukine administrativna blokada i složena procedura od razine općine do vrha.

Između ostalih tema, spomenut je i položaj branitelja. Došlo je krajnje vrijeme da se „razvrstaju“ pravi i lažni branitelji da bi oni koji uistinu zaslužuju mirovine ostvare svoja prava koja im zaslužno i pripadaju.

I ovaj put naglasak je stavljen na mladež kojoj treba pružiti priliku da bude nositelj progresivnih ideja i kreativnih projekata i tako im otvoriti vrata u svim područjima života.

Imamo izbor i umjesto postojećeg mraka izaberimo iskru nade.

Hrvatska nezavisna lista/Sponzorirani članak

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok