Zajedno sa školama iz Sinja i Splita, Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića sudjeluje u jednom neobičnom eTwinning projektu pod nazivom "Od učionice do zvijezda".

Cilj projekta je mladim generacijama pokazati kako je put od učionice do zvijezda moguć i kako srednjoškolski snovi mogu postati stvarnost.

Bivši učenici škole koji su postali uspješni na području športa, glazbe, znanosti, poduzetništva i multimedije dolaze u školu i s učenicima dijele svoja iskustva i priče iz srednjoškolskih dana.

Školu su već posjetili dr. Marijana Petro, članovi benda 4 Hombres Darko Knežević i Mersad Pivčić te poznati košarkaški trener Ivan Velić.

O svijetu poduzetništva učenicima su govorili Ivica Pavić i Tomislav Puđa, uspješni livanjski poduzetnici, također bivši učenici škole.

Cjelokupnu priču zaokružit će poznati livanjski "doktor fotografije" Mario Periša, glumac Luka Mamuza te izbornik Zlatko Dalić, a sve s ciljem prenošenja ideje: "Sve je moguće ako to uistinu želiš."

Ovaj projekt samo je početak suradnje bivših i sadašnjih generacija učenika jer broj uspješnih Livnjaka koji su pohađali Srednju strukovnu školu je velik, a nadamo se, kako će u budućnosti biti još i veći.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok