Ivan Miloloža; Foto: Facebook selo Podhum

Dana 5.6.2022. godine u 18,20 sati dogodila se prometna nezgoda na putnom pravcu Livno - Golinjevo, u mjestu Lopatice, Livno sa smrtno stradalom osobom i pričinjenom većom materijalnom štetom.

Očevid su obavili djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 - u sjedištu, Policijske uprave i Policijske postaje Livno zajedno sa Kantonalnim tužiteljem.

>>> Livno: Poginuo vozač motocikla

Sudionici prometne nezgode su M.P., rođen 1985. godine u Livnu, nastanjen u Lopatincu, Livno, upravljao motornim vozilom Opel Astra, reg oznaka 043-J-303 i  I.M., rođen 1998. godine u Livnu, nastanjen u Bilom Polju, Livno, upravljao motociklom marke Kawasaki, reg.oznaka A61-E-501, djelatnik - policajac Policijske postaje Livno, koji je smrtno stradao.

U 21,45 sati po nalogu Kantonalnog tužitelja K10 M.P. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Livno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka 336. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine "Teška kaznena djela protiv sigurnosti prometa".

Tijelo smrtno stradalog I.M. je smješteno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Naverdeno vozilo i motocikl dovezeni i parkirani u krug Policijske postaje Livno.

Daljnji operativni rad u tijeku.

Navode iz MUP-a.
 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok