Zlatko Dalići i prijatelji u  suradnji s NK “TROGLAV” iz Livna ove će godine, ovome kraju i svome narodu, podariti  humanitarni glazbeno sportski  spektakl “ŠAMPIONI SRCA”, koji će se održati 11.08.2022. u Livnu na  stadionu  NK “TROGLAV”.

“ŠAMPIONI SRCA”, poznati sportaši, glazbenici, glumci, gospodarstvenici i drugi  svojom će nazočnošću i nastupom iskazati svoju humanost i ljubav prema ljudima  podupirući  rad humanitarnih udruga i institucija koje se brinu o razvoju ovoga kraja.

Tako će, kao glavni cilj ovog humanitarnog događaja, biti prikupljanje novčanih sredstva za pomoć u radu udrugama: “KAP LJUBAVI” iz Tomislavgrada i “PUŽ” iz Livna, kao i prikupljane pomoći za obnovu hrvatskog doma  “Stjepan Radić” u Šujici.

Početak programa ovog humanitarnog događaja predviđen je u 18.00 sati na stadionu NK “TROGLAV” kada će se odigrati nogometna utakmica između nogometnih ekipa “HUMANE ZVIJEZDE HRVATSKE” predvođene predsjednikom Udruge Miroslavom Bićanićem i  ekipe “LIVNO I PRIJATELJI” koju će predvoditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

OLIĆ, MANDŽUKIĆ, ĆORLUKA I DRUGI  NAJAVILI DOLAZAK

Bivši nogometaši s vrlo uspješnim i zapaženim karijerama, među kojima i mnogi bivši hrvatski reprezentativci poznati su po svojoj spremnosti da se odazovu događajima ovakvog karaktera. Pa su svoju nazočnost i nastup  najavili: Ivica Olić, Marijo Mandžukić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Dražen Ladić, Antony Šerić, Stipe Pletikosa, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Joe Šimunić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović “Grof”, Željko Mavrović i mnogi drugi.

MATE BULIĆ NAKON DVIJE GODINE OPET NA POZORNICI

U 20.00 sati uslijedit će glazbeno zabavni program gdje će nastupiti: Livanjska glazbena grupa “MACAO BEND”, poznati youtuberi i zabavljači “JURE&MATE”, te glazbene zvijezde: DRAŽEN ZEČIĆ, TIHO ORLIĆ, IVANA MARIĆ, AMIR KAZIĆ LEO, TEŠKA INDUSTRIJA, DALMATINO, ŽELJKO BEBEK, te Mate Bulić, na čiji poziv su se i odazvali svi ovi divni glazbenici. Mate će nakon više od 2 godine zapjevat publici neke od svojih najpoznatijih hitova.

Ulaznice za humanitarni glazbeno sportski spektakl “ŠAMPIONI SRCA” uskoro će biti u prodaji u Livnu i u svim okolnim mjestima. Pokrovitelji ovog humantarnog događaju su: VLADA  HERCEG BOSANSKE ŽUPANIJE I OPĆINA LIVNO, a glavni sponzor je EKO  STRIDON d.o.o. iz Tomislavgrada.

“ŠAMPIONI SRCA” otvorili su svoja srca, a organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da svojim dolaskom i nazočnošću uzvrate ljubav i daju potporu onima kojima je pomoć najpotrebnija. PJEVAJMO I NAVIJAJMO U LIVNU 11.08.2022. s početkom u 18.00 sati!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok