Dom kulture u Sarajlijama bio je sinoć ispunjen brojnim članovima, simpatizerima i prijateljima okupljenima oko ideje i programa Hrvatskoga nacionalnoga pomaka (HNP), koji je nastao 2020. iz nepokoravanja i iz čvrste odlučnosti i neslomljivosti prema bilo kojemu političkom središtu koje je tražilo slijepu poslušnosti i stoga je nastao slogan “Pomak a ne uzmak”, prvi put korišten u kampanji za Lokalne izbore 2020.

U kampanji za ovogodišnje Opće izbore središnji slogan HNP-a je “Hercegbosanska županija prva, a  ne deseti!” Županija kojoj je netko s namjerno to odredio, nikako neće biti deseti (kanton)!

Uz predstavljanje kandidata za sve razine vlasti, učinjeno u proteklim mjesecima otkako je formirana Vlada HBŽ (od 21. prosinca 2020.), kao i predstavljajući planove za iduće razdoblje okupljenima su se obratili predsjednik temeljnog ogranka Ljubuša Luka Krstanović.

U nastavku su govorili predsjednik Vlade HBŽ i HNP-a Ivan Vukadin, općinski načelnik Ivan Buntić i Petar Galić, nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta F BiH.

Kao i na svima dosadašnjim skupovima nezaobilazne su bile lokalne teme i dani su odgovori na sve upite.

Priopćeno je iz HNP-a.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok