Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske, Gordan Hanžek i glasnogovornica ureda Bernarda Tolić Alilov boravili su 20.9. u radnom posjetu Livnu.

Sastanak je održan u zgradi Gradske uprave gdje ih je primio gradonačelnik Darko Čondrić sa suradnicama Ivanom Markov, pomoćnicom za gospodarstvo, inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije te savjetnicom gradonačelnika Sanjom Kovčalijom.

Teme sastanka bile su dosadašnja dobra suradnja Grada Livna sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje, a navedeni su i projekti implementirani ranijih godina na području Grada Livna a koji su sufinancirani od strane Središnjeg državnog ureda. Također je bilo riječi i o budućim projektima koje Grad Livno planira realizirati za čije sufinanciranje će aplicirati na javne pozive koje će raspisati Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Razgovaralo se i o nastavku provedbe stambenog zbrinjavanja podnositelja prijava s lista prvenstava gradova i općina.

Priopćeno je iz gradske uprave.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok