• Short title article: B. Grahovo

Danas je u zgradi Općine Bosansko Grahovo održan radni sastanak između predstavnika izvršnih vlasti Hercegbosanske županije i Šibensko – Kninske županije na kojemu su nazočili;

predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, načelnik općine Bosansko Grahovo Uroš Đuran sa suradnicima,  župan Šibensko-kninske županije Marko Jelić, zamjenik župana Šibensko-kninske županije Ognjen Vukmirović te predstavnici Hrvatske elektroprivrede i Elektroprivrede HZ-HB.

Na sastanku se razgovaralo o potrebi realiziranja zajedničkih infrastrukturnih projekata koji su od životnog značaja za brojna manja naselja, sela i zaseoke koji su smješteni duž obje strane državne granice između RH i BiH a koju dijele ove dvije županije.

Akcenat je posebno stavljen na izgradnju vodovodne mreže, elektrifikaciju i izgradnju elektroenergetske mreže u pograničnim naseljima a razgovaralo se i o velikim potencijalima još uvijek nedovoljno istraženog i iskorištenog parka prirode na Dinari.

Zajednički je zaključak da se ovaj vid suradnje mora nastaviti i intenzivirati kako bi predloženi projekti i ideje čim prije ušli u fazu realiziranja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok