• Short title article: Prevezen u Mostar

Dana, 21.05.2023. godine u 18,05 sati djelatnici PP B. Grahovo zaprimili su dojavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, tučnjavom u mjestu Luke, B. Grahovo, te da u tučnjavi sudjeluje više osoba.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici PP B. Grahovo, koji nisu nikoga zatekli ali su operativnim radom došli do saznanja da su u tučnjavi sudjelovali M.G. rođen 1975. godine u Drvar, D.M. rođen 2002. godine u Livnu i Lj. M. rođen 1964. godine u B. Grahovu.

U 18,45 sati zaprimljena je dojava da se u mjestu Grkovci, B. Grahovo, pored magistralnom puta nalazi NN osoba sa vidljivim tjelesnim ozljedama, izlaskom na mjesto događaja djelatnici PP B. Grahovo i djelatnici Doma Zdravlja, utvrdili su da se radi o LJ. M., koji je imao vidljive tjelesne ozljede, nakon čega je prevezen u Županijsku bolnicu u Livno, gdje je utvrđeno da se radi o težim tjelesnim ozljedama, nakon čega je upućen u KBC Mostar na daljnje liječenje.

U 20,25 sati pronađeni su D.M. i M.G. nakon čega su lišeni slobode i smješteni u prostorije za zadržavanjem PU Drvar, te će nad njima biti provedena kriminalistička obrada. Očevid na mjestima događaja obavili su djelatnici PU Drvar, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelja u Livnu.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Navode iz MUP-a HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok