• Short title article: Tomislavgrad

Nakon odobrenih sredstava i potpisanih ugovora, pristupilo se rekonstrukciji krovova na objektima Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu i Područne škole fra Mije Čuića u Crvenicama.

Ugovor o rekonstrukciji krova na objektu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu potpisan je s GD KONSTRUKCIJE d.o.o. Mostar, a vrijednost ugovorenih radova iznosila je 116. 988, 42 KM.

Na navedenom objektu izvršeni su radovi demontaže postojećeg pokrovnog lima, montaže krovnog termo panela i svih potrebnih opšava. Postavljene su i čelične penjalice, poklopni limovi, linijski snjegobrani te krovna gromobranska instalacija.

Izvođač radova na rekonstrukciji krova na objektu Područne škole fra Mije Čuića u Crvenicama bio je LIMFIX Žepče s kojim je Općina Tomislavgrad potpisala ugovor u vrijednosti 61. 682, 40 KM .

Odrađena je sanacija krovišta na način da je zadržana postojeća nosiva krovna konstrukcija s pokovom, a ugrađene su nove kontra letve, letve, paropropusno-vodonepropusna folija i limeni pokrov s kompletnim opšavom.

Također, ugrađene su nove olučne vertikale, snjegobrani i gromobranska instalacija.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok