• Short title article: Bolja usluga

Ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Momčilo Bajić jučer 28. prosinca 2023. godine boravio je u službenoj posjeti Domu zdravlja Glamoč.

Ministar Bajić je ovom prigodom nazočio primopredaji novog vozila hitne medicinske pomoći. Navedeno vozilo je nabavljeno u skladu s potpisanim ugovorom o dodjeli sredstava za kapitalne potpore zdravstvu.

Također, na prijedlog ovog ministarstva Vlada Hercegbosanske županije osigurala je 10.000 KM kako bi drugo vozilo vozilo hitne pomoći, koje je donirano 2019. godine Domu zdravlja Glamoč, konačno moglo prijeći u formalno-pravno vlasništvo istog.

„Ova vozila predstavljaju veliki dobitak za Dom zdravlja Glamoč i stanovništvo glamočke općine. Sada smo spremni za hitne situacije kako bismo na vrijeme reagirali i pomogli onima koji su unesrećeni i ozlijeđeni. Mi ćemo kao ministarstvo i dalje nastaviti pružati potporu u skladu s našim mogućnostima kako ovoj tako i ostalim zdravstvenim ustanovama u Hercegbosanskoj županiji“, rekao je ministar Bajić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok