• Short title article: HB županija

SPS nastavlja da jača u cijeloj Republici Srpskoj i u svim općinama Federacije BiH u kojima živi naš narod.

Građani prepoznaju SPS kao dosljednu i narodnu partiju koja se iskreno bori za svakog našeg čovjeka i čije politike za cilj imaju ekonomski napredak i socijalnu jednakost svih građana. U SPS su dobrodošli svi koji se krajnje odgovorno ponašaju prema građanima i Republici Srpskoj. Izuzetno sam zadovoljan današnjim sastankom i ponosan sam jer dobri i kvalitetni ljudi biraju SPS izjavio je prije par dana lider Socijalističke partije Srpske, Goran Selak. Piše Srpskainfo.

SPS od danas sudjeluje u izvršnoj vlasti HB županije, a ministrica gospodarstva Dijana Puzigaća poručila je da SPS, kao nacionalno odgovorna stranka, može mnogo doprinijeti poboljšanju položaja Srba u Federaciji BiH.

Sastanku je nazočio i Dalibor Runjo, koordinator SPS za HB županiju. Na sastanku je dogovoreno da će SPS, u skladu sa Sporazumom sa Srpskim narodnim pokretom FBiH, predložiti kandidata za načelnika općine Drvar na lokalnim izborima. Također je zaključeno da SPS očekuje realizaciju cjelokupnog Sporazuma sa SNP FBiH, prema svim točkama tog dokumenta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok