• Short title article: Promo

Želimo podijeliti uzbudljive vijesti! Novotel mobilna mreža donosi nevjerojatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se našoj mobilnoj mreži. Pripremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6000 minuta razgovora, prvih 6 mjeseci bez naknade ukoliko prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

Ali to nije sve! Uz našu novu akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dosegnut će potpuno novu razinu. Sada dobivate nevjerojatnih 3X VIŠE GIGA u našim novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5! To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikad prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

Prijenos broja možete uraditi besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom do jednog od naših prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o našim ponudama i kako se pridružiti, posjetite našu web stranicu www.novotel.ba, kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom našeg korisničkog centra.

Hvala što ste dio naše zajednice i što nam pružate priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH.

Slobodno pričaj!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok