• Short title article: Lovac

Na području Kovač planine (iznad naselja Eminovo selo), koja se nalazi sjeverozapadno od Tomislavgrada, jutros oko 9:20 sati pripadnici Policijske stanice Tomislavgrad pronašli su beživotno tijelo 61-godišnjeg lovca D. K. iz Tomislavgrada s prostrijelnom ranom na području glave.

Potragu za njim pokrenula je obitelj sat vremena prije pronalaska, nakon što se stradali nije javljao na mobitel, koji je davao signal, zbog čega su posumnjali da mu se nešto dogodilo.

Djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad su odmah alarmirali GSS Tomislavgrad te locirali mobitel nakon čega je i pronađen stradali lovac.

Pročitajte još: Uhićena osoba koja se sumnjiči za ubojstvo lovca iz Tomislavgrada

Na lice mjesta odmah je stigao i dežurni liječnik iz Doma zdravlja Tomislavgrad koji je vanjskim pregledom tijela utvrdio tragove koji ukazuju na nasilnu smrt od prostrijelne rane vatrenim oružjem na području glave. Uviđaj su obavili djelatnici MUP-a Kantona 10 i PU Tomislavgrada, a o ovom tragičnom događaju znat će se više nakon utvrđivanja svih okolnosti i obdukcije koja će se obaviti u prostorijama Bolničkog centra u Livnu.

Navodi Fena.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok