• Short title article: Sve u Tomislavgradu

Dana, 12.06. 2024 godine u 11,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M 6.1. Tomislavgrad - Posušje, u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, s većom materijalnom štetom i jedno teže povrijeđenom osobom u kojoj su sudjelovali:

J. D. ( 2004.) iz Tomislavgrada, upravljajući m/v marke "VW Golf" registarskih oznaka A 25 M 027 i M. P. (1966. ) iz Varšave, Poljska, upravljajući motociklom marke "Harley Davidson registarskih oznaka WY 137 G.

Vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen vozilom HMP DZ Tomislavgrad u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC "Firule"  u Splitu, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu prometne nezgode obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

Također, dana, 12.6. 2024. godine u 13,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom  putu Tomislavgrad - Prisoje u mjestu Podgaj, Tomislavgrad, u kojoj je N.H. ( 1993. ) iz Tomislavgrad upravljajući m/v "Opel Astra" reg. oznaka 031 K 541, u jednom momentu izgubila nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede a kao suvozač u vozilu se nalazila  S.H. ( 1960. ) iz Tomislavgrad, koja je također zadobila teže tjelesne ozljede. Navedene su vozilom HMP DZ Tomislavgrad prevezene u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok