Tridesetšestogodišnji Rasim Smajić ubijen je sinoć na lokalitetu Bugara kod Bihaća, kad ga je, kako neslužbeno saznaje Faktor, hicem iz puške pogodio njegov prijatelj Elmin Felić (24).

Iz MUP-a USŽ jutros je potvrđeno da je slučaj prijavljen oko 23 sata, te da su na mjesto događaja odmah izašli pripadnici policije koji su osigurali područje.

- S obzirom na to da se radi o dosta nepristupačnom terenu, uviđaj nije bilo moguće započeti odmah, te se on obavlja od jutros u 7 sati. Na licu mjesta su pripadnici PS Bihać i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a USŽ, a pod nadzorom dežurnog tužitelja - kazala je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USŽ.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, Smajić i Felić su zajedno bili u krivolovu na čeki. Kako je točno došlo do toga da Felić ubije Smajića utvrdit će se istragom.

Ovo je već treći slučaj ubojstva u lovu u manje od mjesec dana.

U lovu na području planinskog prevoja Korićine, koji se nalazi između Livna i Glamoča, u subotu 10. lipnja poginuo je 57-godišnji I. M. iz Livna, kojeg je pucnjem iz lovačke puške nehotice ubio njegov prijatelj 83-godišnji I.M.

Admir ef. Vuković, tridesetšestogodišnjak iz Zavidovića, koji je živio u Mokronogama, gdje je i vodio tamnošnji džemat, ubijen je, a njegov zet Mesud Krajinić je ranjen 27. lipnja tijekom krivolova u mjestu Stoga u Zavidovićima. Na njih su, dok su nosili hranu životinjama, pucali otac i sin P. H. i E. H.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok