Muškarac čiji identitet javnosti nije poznat jučer je u dežurnoj ljekarni "Adonis" u Kalesiji otplatio sve dugove građana koji lijekove kupuju na odgođeno plaćanje.

Muškarac je prije dva dana došao u ljekarnu iz koje je za Klix potvrđeno da je dan kasnije u cijelosti platio dugove građana.

"Bili smo prilično iznenađeni gestom, jer su rijetke situacije kada se netko ponudi platiti dugove. Čovjek je došao te rekao da ga nazovemo kada zbrojimo račune. Jučer ujutro smo ga nazvali i on je platio sve do posljednje marke", kazali su iz ljekarne "Adonis".

Zbog teške materijalne situacije u kojoj se stanovnici Kalesije nalaze, ova ljekarna omogućila je kupovinu lijekova uz odgođeno plaćanje. Uglavnom je riječ o umirovljenicima kojima su minimalne mjesečne naknade nedostatne za izmirenje svih troškova.

"Oni plate pa se zaduže ponovno. Nadamo se da će se stanje u državi popraviti pa da ti ljudi neće morati posuđivati lijekove. Situacija je takva da sve više pacijenata dolazi i uzima lijekove na ovakav način", istaknuli su iz ove ljekarne.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok