Rasim Demirović (55) iz Bihaća, kojeg su danas uhitili policijski službenici Federalne uprave policije platio je 100.000 KM za ubojstvo brata Bajana i njegovog sina Nevresa, saznaje Avaz.

Na osnovu naredbe Županijskog suda Bihać izvršeni su pretresi stambenih objekata i putničkih motornih vozila na dvije lokacije na području Bihaća, koje koristi osumnjični, koji je tijekom današnjih aktivnosti uhićen.

Demirović se dovodi u vezu s predmetnim kaznenim djelom na način da je u prethodnom razdoblju angažirao određene osobe s područja Hercegovačko-neretvanske županije, koja su trebala za novčani iznos od 100.000 eura, izvršiti likvidaciju njegovog brata i nanijeti teške tjelesne ozljede njegovom sinu Nevresu koje će za posljedicu imati određeni stupanj invaliditeta.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji su traženi naredbom Suda, a radi se o 10 mobilnih telefonskih aparata s pripadajućim SIM karticama, računalnoj opremi, oružju, streljivu te drugim predmetima koji su korišteni za pripremanje izvršenja ovog kaznenog djela.

Uhićeni će biti kriminalistički obrađen u službenim prostorijama Federalne uprave policije te će, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, u zakonskom roku biti predan Tužiteljstvu USŽ.

Federalna uprava policije nastavlja aktivnosti na realizaciji ove operativne akcije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok