Ivana Jelić iz Mokrog te njen malodobni sin Matej koji su jučer poginuli u stravičnom sudaru na magistralnom putu Mostar - Široki Brijeg, u mjestu Žovnica bit će pokopani u ponedjeljak, 2. ožujka u 15 sati na rimokatoličkom groblju Podjelinak u Mokrom kod Širokog Brijega.

Tragična smrt majke i sina dirnula je cijelu Hercegovinu. Na brojnim facebook stranicama mogu se pronaći molitve i posljednji pozdravi za stradale. Javlja Večernji list BiH.

Na Facebook stranici "Širokobriješka Gospe, moli za nas" napisali su tužnu pjesmu kao posljednji pozdrav poginuloj Ivani i Mateju, a ispod objave brojni su izrazi sućuti, tuge, molitve....

"Dva Anđela!

“Veseli se nebo” jer danas dobi’ anđela dva,
“no opet” u tugu i bol zavi Briješka zvona sva.

Danas se raduj nebo jer čiste duše primaš,
a sad’ im nađi mjesto jer anđele naše imaš.

Dolaze k Tebi, ove malene i skromne duše,
nama suze u oku nikako da presuše.

Hercegovka majka opet tuguje i plače, jer nedužni “parte” a to boli sve jače i jače.

Ostaje nam opet samo jedna nada,
vjera u Boga i u Sina Krista, sada.

Tišina’ “sklopljenih ruku” muk,
za Ivanu i Mateja vječni mir, obitelji spokoj, u tišini se za njih moli cijeli Briješki puk.

“Veseli se nebo” jer oni danas dođoše k Tebi, Gospod Bog primi ih u naručje sebi."

Podsjetimo, na magistralnom putu Mostar - Široki Brijeg, u Žovnici, u stravičnoj prometnoj nesreći, život su izgubili majka i sin, Ivana Jelić i Matej.

Krećući se iz smjera Mostara, nesretna žena je upravljajući "golfom", pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešla na suprotnu stranu ceste i podletjela pod kamion marke "mercedes", kojim je upravljao M. D. iz Sarajeva, a koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U direktnom sudaru, majka i sin su poginuli na licu mjesta. Intervenirali su i vatrogasci koji su izvlačili nesretnu ženu i njenog sina iz potpuno smrskanog "golfa", dok je ozlijeđeni vozač kamiona, prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok