Policajac Tomislav Miloš iz Bugojna bio je na mjestu prometne nesreće u Bugojnu i s kolegom ukazivao pomoć nastradalom mladiću, piše Bugojno Danas.

Dok su čekali kola hitne pomoći, unesrećenog mladića su pokušavali iznijeti iz automobila. Međutim, kada su ga počeli iznositi iz automobila, njemu se zmija omotala oko noge.

- Bio sam treća smjena, dobili smo dojavu da se dogodila prometna nezgoda i da ima ozlijeđenih osoba, odmah je upućena druga patrola, tad sam kolegi rekao da idemo i mi na lice mjesta pomoći. Kad smo došli, primjetio sam kako dvije djevojke ozlijeđene sjede na asfaltu, a u kanalu se nalazila druga osoba koje je bila ozlijeđena. Rekao sam kolegama da ga ne smijemo pomjerat do dolaska hitne pomoći. Ubrzo je stigla hitna pomoć te su ozlijeđenom momku ukazivali pomoć. Morali smo ga iznijeti vodoravno jer je imao ozljede kičme, odnosno leđa. U trenutku kada smo ga počeli iznositi osjetio sam da mi se zmija omotala oko noge, naglo sam trznuo lijevom nogom kako bi je odbacio s noge, i nakon više pokušaja uspio sam je odbaciti. Prilikom izlaska zadobio sam ugriz zmije u predjelu noge, na svu sreću prošlo je bez ozbiljnih komplikacija jer se radilo o zmiji koja nije otrovnica. Uspjeli smo iznijeti momka te ga uputiti u Dom zdravlja na daljnju obradu. Sve se brzo odigralo, nije me bilo strah i opet bi isto učinio da spasim ljudski život – ispričao je Tomislav Miloš za Bugojno Danas.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok