Međunarodni molitveni susret mladih Mladifest ipak će se održati u Međugorju i ove godine, i to od 1. do 6. kolovoza 2020., potvrdio je to međugorski župnik fra Marinko Šakota, objavio je Medjugorje-info.com. Tema ovogodišnjeg susreta je "Dođite i vidjet ćete.“ (Iv 1, 39).

- U vremenu pandemije virusa COVID-19 svi programi međunarodnih duhovnih obnova i ovogodišnji Mladifest dovedeni su u pitanje. Hvala Bogu, trenutačna situacija dopustila nam je da u nešto skromnijem opsegu organiziramo ovogodišnji 31. Mladifest. Velika većina ovogodišnjeg programa prebacila se na elektroničke mreže gdje naše programe prati veliki broj vjernika iz cijeloga svijeta. Ovogodišnji Mladifest u potpunosti će biti moguće pratiti putem medija, te na taj način ostajemo povezani sa svima onima koji nažalost neće moći biti prisutni u Međugorju. Ovisno od epidemiološke situacije, dolazak mladih će biti organiziran poštujući upute nadležnih institucija.

Povezani u istom Duhu rastimo u Gospinoj školi i radujmo se što ćemo i ove godine biti povezani mislima i srcima u Međugorju - poručeno je.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok