Obitelj Joldić iz tuzlanskog naselja Bukinje u samo osam dana ostala je bez tri člana. U razdoblju od 7. do 15. ožujka preminula su dva brata i njihova majka, a svi su bili zaraženi koronavirusom.

Hariz Joldić (70) bio je hospitaliziran na UKC Tuzla zbog upale pluća izazvane zarazom koronavirusom, a preminuo je 7. ožujka od zatajenja srca, koje nije izdržalo borbu s bolešću. Harizova majka Bejza Joldić (98) preminula je 13. ožujka, a bila je pozitivna na koronavirus. Fuad Joldić (60), još jedan Bejzin sin, preminuo je 15. ožujka. On je kao i njegov brat Hariz bio hospitaliziran zbog teške upale pluća, kojoj je preminuo, piše Faktor.

Damir Joldić izgubio je baku i dvojicu stričeva, a za Faktor kaže da su Hariz i Fuad hospitalizirani na Klinici za plućne bolesti u Slavinovićima, istoga dana, 1. ožujka.

- Hariz je preminuo prvi, a baka Bejza jako je teško podnijela smrt sina i preminula je nekoliko dana nakon njega. Ona nije imala upalu pluća, niti nekih težih simptoma koronavirusa, ali se pokazalo da je bila Covid-pozitivna. Stric Fuad bio je priključen na respirator i nije izdržao - ispričao je Damir Joldić.

Fuad Joldić bit će pokopan sutra na groblju u planama, gdje je prije nekoliko dana ukopana njegova majka, a nedugo prije nje i njegov brat.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok