U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove će biti i magle.

Vjetar će biti slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 13 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka će većinom biti između 19 i 25 stupnjeva.

U Sarajevu se očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka će biti oko 6, a najviša dnevna oko 22 stupnja.

U subotu će u Bosni biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Poslije podne poneki lokalni pljusak je moguć na području Krajine i sjevera Bosne.

Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 6 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stupnjeva, piše Klix.ba.

U nedjelju će u Bosni biti sunčanije prije podne. Prolazno naoblačenje od sredine dana prema večernjim satima će uvjetovati lokalne pljuskove. U Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar prije podne slab južnog smjera.

U drugom dijelu dana puhat će vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 7 i 12, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 27 stupnjeva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok