Jučer smo proslavili dvije godine od početka rada RTV Herceg-Bosne u formatu u kakvom danas funkcionira ovaj mediji. Jedna mala ekipa i dalje radi veliki posao, ulaže maksimalne napore kako bi sustav funkcionirao i nada se kako će budućnost svjedočiti razvoju ovoga projekta.

U vaše domove donosimo Dnevnik svakoga dana, mjesečno radimo više od 100 emisija i donosimo niz drugih sadržaja.

Ravnateljica Slavica Karačić je bila gost Dnevnika i rekla je kako je vrijeme da RTV Herceg-Bosna iz eksperimentalne faze uđe u iduće stadije koji su planirani za razvoj ovoga medija.

Karačić je govorila o funcioniranju RTV Herceg-Bosne, financijskom stanju u ovome mediju i brojnim drugim pitanjima koja se vežu sa RTV Herceg-Bosnu.

Prije par dana potpisan je i ugovor s HZ HB Elektroprivredom čiji će korisnici moći izdvojiti 1 KM za ovu kuću.

''To je jedna lijepa priča koju smo zamislili kako bi dali prigodu svim našim gledateljima za aktivno sudjelovanje u radu RTV Herceg-Bosne. Potpisali smo sporazum s ovim javnim poduzećem iz jedinstvenog razloga, a to je da bi oni mogli uz svoj račun staviti 1 KM kao izdvojenu stavku na svom računu koja naravno ne ulazi u prihod Elektroprivrede i koja nije ni oporeziva i koja je dobrovoljni prilog koji će moći ukoliko žele svi njihovi korisnici platiti na izdvojeni račun'', objasnila je direktorica ove kuće i dodala kako ne postoje sankcije za nekoga tko ne želi platiti 1 KM.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok