U Širokom Brijegu na adresi Trnska cesta 215 je otvorena moderna i bogato opremljena trgovina oružjem i opremom za ljubitelja lova i prirode MM TRADE d.o.o.

Lokacija MM TRADE je u blizini popularnog „Streljačkog kluba Alfa“ gdje se u redovnim terminima omogućava pucanje iz raznog naoružanja.

U klubu djeluje i škola za osposobljavanje rukovanja kratkim i dugim oružijem kao i oružarnica odnosno radionica koja je mogućnosti raditi sve zahvate na oružju.

U MM TRADE trgovini  u ponudi se nudi veliki  izbor lovačkog oružja brandova BROWNING, ATA ARMS, WINCHESTER, SAUER , TIKKA, STEYR, ZASTAVA, BENELLI , BERGARA, FRANCHI  te MM TRADE ima ekskluzivno u Bosni i Hercegovini HMS Strasser.

Osim pušaka u trgovini MM TRADE se nalazi veliki izbor pištolja svjetski poznatih proizvođača HS PRODUKT , GLOCK, STYER. A kada se radi o pištoljima i ovdje MM TRADE nudi jedini ekskluzivu u BIH a to su pištolji slovenskog proizvođača AREX.

Pored oružja u ponudi MM TRADE-a na policama trgovine uvijek možete naći sve potrebno da se lovac opremi kvalitetno, a po pristupačnim cijenama.  Tako u trgovini možete pronaći municiju raznih proizvođača zatim odjeću, obuću, gojzerice, ruksake, noževe, futrole, lampe, svjetiljke, optike , crvene točke i još mnogo toga smještenog na 400m2  izložbenog prostora.

Na kraju, ali i ne manje važno, ne morate biti lovac da bi posjetili trgovinu jer uz lovačku opremu MM TRADE ima odličnu ponudu rekreativne opreme za siguran i ugodan boravak u prirodi. U ponudi su tu kabanice, šatori, vreća za spavanje, ruksaci, jakne, oprema za kampiranje.

Ukoliko niste u mogućnosti doći, MM TRADE sve što želite može poslati na vašu kućnu adresu uz plaćanje po uzeću. Pored toga nudi se i mogućnost odgođenog plaćanja na rate.

Trgovina je otvorena svaki dan od 09:00 – 16:30 te subotom od 09:00 do 13:00 sati. Sve informacije možete dobiti uvijek kod MM TRADE prodajnih savjetnika Ante (063 222-145; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili Marka ( 063 007-770; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u