Zbog obilnih padalina danas je u BiH upaljen crveni meteoalarm. Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas je najavljeno oblačno vrijeme s kišom. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će biti između 12 i 18 stupnjeva.

Glavnina padalina se očekuje na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Najobilnije padaline izgledne su na području Hercegovine, kao i jače kiše sa sjevera Hercegovine, koja će zahvati i južni dio Sarajevske županije.

Vjetar umjeren i jak južnog smjera, povremeno i s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 18 stupnjeva.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom. Jače padaline se očekuju na području Hercegovine i Krajine. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, prenosi Faktor.

Povremeno može biti jakih udara juga u Hercegovini, središnjim i istočnim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežito oblačno vrijeme s kišom. Na planinama će padati i snijeg. Padaline nisu obilne. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera.

U sjevernim područjima Bosne vjetar sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 6, na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stupnjeva.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u