U stravičnoj nesreći smrtno je stradala M. S. (38), a tromjesečna beba i šestogodišnje dijete zadobili su ozljede opasne po život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Kukavicama kod Rogatice, ", saznaje "Glas Srpske".

U sudaru "golfa 7" i "seata", kaže izvor "Glasa" teške tjelesne ozljede zadobili su i vozač "golfa" Boris Đ. (21), te suvozač M. Č, kao i putnici K.R. i A. R. -Putnici u vozilu "seat", dijete i tromjesečna beba zadobili su ozljede opasne po život, dok je vozač N. S. zadobio lakše tjelesne ozljede – kaže sugovornik. M. S. je nakon nesreće prebačena u fočansku bolnicu, gdje je od zadobivenih ozljeda ubrzo preminula.

Neslužbeno, stradala žena je majka ozlijeđene bebe. - U oba vozila su bile po četiri osobe i svi su ozlijeđeni. Pretpostavlja se da se u "golfu" u kojem je nastradala žena kao suvozač, vozila obitelj s djecom – kaže naš sugovornik.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo rekli su za "Glas Srpske", navodeći incijale, da je do nesreće došlo u subotu naveče u Kukavicama kod Rogatice.

- Svi su prevezeni u Dom zdravlja Rogatica radi ukazivanja liječničke pomoći, a potom u Univerzitetsku bolnicu Foča - rekli su iz policije, te dodali da su suvozač iz "golfa" M. Č. i putnik iz "seata" A. S. prevezeni u bolnicu Koševo u Sarajevu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube