Uprava za neizravno oporezivanje (UNO) BiH dobila je nove cijene cigareta, a koje će važiti od 1. srpnja, prenosi portal "Avaza".

Cigarete "Tvornice duhana Rovinj" (TDR) i to 44 vrste, poskupjet će od 20. lipnja, odnosno od 1. srpnja ove godine na tržištu BiH.

Poslovnica TDR-a u Sarajevu dostavila je UNO BiH nove maloprodajne cijene za 34 vrste cigareta koje će biti u primjeni od 20. lipnja.

- Također, sarajevska poslovnica proslijedila je UNO BiH i spisak maloprodajnih cijena cigareta za deset vrsta cigareta koje će biti u primjeni od početka idućeg mjeseca - rečeno je iz UNO BiH.

Tako će od 20. lipnja ove godine "Diva slims" i "Diva violet slims" koštati 5,20 maraka, dok će za četiri vrste "Drine" biti potrebno izdvojiti 5,50 maraka.

Podsjećamo, početkom ove godine nije bilo poskupljenja. Također, proizvođači mogu uvijek tijekom godine donijeti odluke o promjeni cijena.

- Svatko tko želi dignuti maloprodajnu cijenu mora dostaviti nove cijene u UNO BiH 30 dana prije početka primjene novih cijena - kazali su u UNO BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok