Putem domaćih platformi eKupon, OdmoriuBiH i Citydeal flyfly travel od danas će biti dostupni turistički paketi po cijeni umanjenoj za vrijednost vaučera od 200 KM, koje je osigurala Vlada FBiH. Voditeljica prodaje u eKuponu Arijana Čengić Subašić za Fenu je objasnila da će sutra biti dostupna lista turističkih paketa koji su uključeni u program turističkih vaučera, koji je realizirala Vlada FBiH.

- Paketi će se moći kupiti na tri platforme, a jedna od njih je eKupon. Uz online, kupnja se može izvršiti i na našim prodajnim mjestima u Sarajevu, u tržnim centrima BBI i Robot - rekla je Čengić Subašić.

Naglašava kako su uvjeti kupnje da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH ili registrirano prebivalište u Distriktu Brčko BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od triju odabranih platformi. Nedim Lipa je uime platforme OdmoriuBiH istaknuo kako je ukupan broj raspoloživih vaučera 10.000, a svaka od triju odabranih elektroničkih platformi preko kojih se realizira ovaj program na raspolaganje je dobila 1/3 od ukupnog broja.

- Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa u okviru ovog programa iznosi 250 KM te kupac prilikom kupnje mora minimalno doplatiti 50 KM ili više, u slučaju da je cijena paketa viša. Primjerice, ako je cijena paketa 430 KM, kupcu će biti odobren popust od 200 KM na ime turističkog vaučera, a mora doplatiti 230 KM kako bi završio kupnju - objasnio je Lipa.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u