Hidrometeorolozi su objavili prognozu vremena do srijede. Kako je najavljeno, u ponedjeljak će u BiH prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša najizglednija je na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne.

Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 3 i 7, na jugu zemlje do 13 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14 °C, na jugu zemlje do 17.

U utorak se može očekivati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno malo kiše može pasti u Hercegovini. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu do 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 °C.

Srijeda će biti oblačna s kišom u drugom dijelu dana. Jače oborine tijekom noći na četvrtak, vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Tijekom noći vjetar će mijenjati smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 5 i 10, na jugu zemlje do 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stupnjeva, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok